Jälkikäsittelyt

Viimeistely/jälkikäsittely tarkoittaa digipainetun arkin jalostamista esim. esitteeksi. Kaikki digipainotuotteet tulostetaan Canon ImagePress C800-digipainokoneella. Tämän jälkeen valitsemme jokaiselle työlle sopivimman viimeistelymuodon ja -koneen.

Arkit voidaan nuutata, stiftata, taittaa tai vain leikata. Morgana Documaster on vihkoviimeistelijä, jolla arkit leikataan ja joka nuuttaa, stiftaa, leikkaa ja taittaa arkin. Tämän jälkeen esite on pakkausvalmis. Canon ImagePress C800 digipainokoneessa on myös vihkoviimeistelijä ja kolmikanttileikkuri, mikä takaa erinomaisen lopputuloksen.

Arkkien leikkuussa voidaan käyttää kahta konetta, isoa ja nopeaa teräleikkuria (EBA 551) tai pienempää ja monipuolisempaa jälkikäsittelykonetta (Dublo). Teräleikkurilla leikataan esim. käyntikortit useina arkkeina päällekkäin, jolloin saadaan nopeasti kerralla valmista. Dublo-jälkikäsittelylaite leikkaa ja nuuttaa arkit.

Laminointi

Laminointi on myös yksi jälkikäsittelyn muodoista. Laminoinnilla saadaan esimerkiksi julisteille lisää kestävyyttä sekä suojaa kosteudelta ja käsittelyltä. Myös erilaiset kortit, tiedotteet tai ohjeistukset voidaan laminoida. Laminaatteja löytyy erilaisiin tarkoituksiin sopivia, valitsemme aina sopivimman laminaatin asiakkaan työn mukaan.

Katso myös Topmainos.fi