Julisteet

Julisteiden mitat

Suurkuvatulostimilla saadaan tehtyä julisteita eri kokoisina ja julisteet leikataan aina määrämittaan. Julisteiden maksimimitat riippuvat tulostusmateriaalista, kysythän lisää asiakaspalvelustamme. Esim. paperijulisteiden maksimileveys on 1,5 m, pituus voi olla jopa 10 m.

Julisteiden materiaalit

Paperi- ja tulostusmateriaaleja on runsaasti, mm. mattapaperit, kiiltävät paperit, muovit, kankaat, canvakset, valokaappimuovit, tarrat jne. Monia materiaaleja voidaan myös laminoida, jolloin kestävyys on parempi.

Nopeat tulostukset

Suurkuvatulostimet ovat erittäin nopeita, esimerkiksi kolmenkymmenen ison julisteen tulostus kestää alle tunnin. Julisteita voidaan tulostaa joko yksittäiskappalein tai isommissa sarjoissa.

Hinnat:

Hintoihin lisätään alv 24%.

Materiaalina 170 g silk tai 140 g matta. Esimerkiksi:
50 x 70 cm juliste paperisena 15€ / kpl
70 x 100 cm juliste paperisena 20€ / kpl
 

Laminoidut julisteet

Laminoinnilla suojaat julisteesi säältä ja kosketukselta. Laminoidut julisteet kestävät pidempään ja ovat näyttävämpiä kuin paperijulisteet. Laminointi suojaa myös sormenjäljiltä ja repeytymiseltä. Laminoimme myös asiakkaan valmiita julisteita.

Erilaisia laminaattivaihtoehtoja:

  • Kuumalaminointi; paperi yms. kulkee kahden rullan välistä, jolloin laminaatti tulee kuvan molemmille puolille. Käytämme yleensä yläpuolella mattapintaista ja alapuolella kiiltävää laminaattia, voit vapaasti valita kumman haluat julisteesi kuvapuolelle
  • Kylmälaminointi; esimerkiksi taulut ja levyt kylmälaminoidaan, jolloin laminaatti kiinnittyy vain levyn etupuolelle
  • Pussilaminointi (esim. A-teline-materiaalit); julisteen ympärille jätetään n. 0,5 cm laminaattireunat, jolloin vesi ei pääse julisteen sisälle ja juliste kestää kauemmin säätä
  • White Board –laminaatti (taulutussilaminaatti); voit vapaasti kirjoittaa ja pyyhkiä kirjoitusta pois

Hinnat:

Hintoihin lisätään alv 24%.

Esimerkiksi:
50 x 70 cm julisteen tulostus+laminointi 20€ / kpl
70 x 100 cm julisteen tulostus+laminointi 25€ / kpl
 

Kysy tarjousta myös eri materiaaleille tai eri määrille!

Katso julisteiden hintoja myös täältä